Testaa verkkosivustosi ja brändisi näkyvyys venäläisissä hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa ilmaiseksi!

Mikä on yrityksesi näkyvyys venäläisessä Internetissä? Miten www-sivustosi listautuvat Yandex.ru ja Google.ru -hakukoneissa? Miten yritykseni tuotteet ja brändi näkyvät venäläisissä sosiaalisen median kanavissa? Millä keinoin voin kehittää näkyvyyttä?

Kaikkiin yllä esitettyihin kysymyksiin saat vastauksen Kuntopuntari-palvelustamme. Palvelu on ilmainen ja saat vastaukset välittömästi!

Osoitteesta www.venäjänmarkkinointi.fi löydät Mediatalo Toimelias Oy:n tarjoaman Kuntopuntari-palvelun, jossa yritykset voivat testata sivustojensa ja brändinsä näkyvyyttä venäläisissä hakukoneissa sekä venäläisissä sosiaalisen median kanavissa.

Kuntopuntari mittaa testattavien sivustojen kokonaisnäkyvyyden venäläisessä Internetissä sivustojen saaman Yandex TIC -arvon, sivuston metatietojen kattavuuden, käytetyn kielen ja domainin, Google PageRankin sekä viittaavien linkkien avulla. Mittausten perusteella sivustojen näkyvyys pisteytetään. Mitä korkeammat pisteet, sitä parempi näkyvyys sivustollasi on.

Nokian näkyvyys venäläisissä hakukoneissa on huippuluokkaa

Kuntopuntari-palvelussa voi testata omien sivustojen tai yrityksen brändin esiintymistä venäläisissä sosiaalisen median kanavissa. Esiintyminen testataan Vkontakte, Wikipedia, LiveInternet, LiveJournal, Mail.ru, Youtube ja Odnoklassniki -palveluista. Esiintyminen ilmoitetaan kanavakohtaisesti, mutta mittausten perusteella palvelu antaa myös kokonaisarvosanan näkyvyydestä.

Okei, saan tulokset, mutta miten voin kehittää näkyvyyttäni testauksen pohjalta?

Kuntopuntari-palveluun kuuluu myös ilmainen raportti, jossa testin tulokset on analysoitu yksityiskohtaisesti. Raportti lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen välittömästi. Analyysin lisäksi raportissa annetaan käytännön vinkkejä, joilla sivustojen näkyvyyttä voidaan kehittää venäläisissä hakukoneissa optimoinnin kannalta.

Raportissa saat yksilöidyt ohjeet hakukoneoptimointiin

Saat siis tulokset ja kehittämistyökalut yhdellä napinpainalluksella, ilmaiseksi ja nopeammin kuin ehdit sähköpostisi inboxia avata.

Katso totuutta silmiin: testaa näkyvyytesi ja hanki samalla kehitystyökalut!