Mikä on yrityksesi näkyvyys Venäjän Internetissä?

Tiedätkö miten yrityksesi näkyy venäläisissä hakukoneissa?

Tee testi. Suorita hakuja tuotteisiisi ja palveluihisi niihin liittyvillä hakusanoilla Yandex.ru- ja Google-hakukoneissa. Nämä hakukoneet ovat yleisimmät Venäjällä käytetyt hakukoneet ja ne kattavat yhdessä yli 90% venäläisistä Internetin käyttäjistä.

Käytä hauissa kyrillisillä kirjaimilla kirjoitettuja venäjänkielisiä hakusanoja. Jos et osaa venäjää, niin saat hakusanat helposti asentamalla koneeseesi ilmaisen Google Chrome-selaimen tai käyttämällä Google-kääntäjää.

Suorita haut ja katso tulos. Mikäli yrityksesi ei näy hakutulosten ensimmäisellä sivulla, on syytä tehdä jotain ja nopeasti.

Seuraavilla keinoilla voit kehittää Internet-näkyvyyttäsi:

  • Hakusanamarkkinonti. Hakukoneista saa maksullista näkyvyyttä ostamalla hakusanoja. Hakukonemarkkinointi on kustanustehokas tapa kehittää näkyvyyttä. Menetelmän haasteena on oikeiden hakusanojen löytäminen ja kampanjoiden kohdentaminen. Kohderyhmä on siis tunnettava hyvin.
  • Hakukoneoptimointi. Pelkkä venäjänkielinen versio yrityksen Internet-sivuista ei takaa näkyvyyttä Venäjällä. Sivustot on syytä myös optimoida siten, että ne noudattavat venäläisten hakukoneiden käyttämiä algoritmeja mahdollisimman hyvin.
  • Monikanavaisuus. Mitä useammassa kanavassa yrityksesi on läsnä, sitä parempi on näkyvyys hakukoneissa. Kanavien valinta on tietysti syytä toteuttaa siten, että niillä tavoitetaan oikeat kohderyhmät.

Mikäli tekemäsi testihaut paljastivat Internet-näkyvyytesi heikon tilanteen Venäjällä, ota yhteyttä meihin. Saat myönteisiä tuloksia nopeasti ja kustannustehokkaasti.