Venäjän Internet-markkinoinnin ammattilainen, turvaa työpaikkasi

Tehtävänäsi on lisätä yrityksesi näkyvyyttä venäläisissä sähköisissä kanavissa, hankkia lisää seuraajia sosiaalisen median ryhmäsivuille, lukijoita kirjoittamaasi blogiin, tehdä asiakaspalvelua sähköpostin ja yhteisösivustojen kautta, kehittää markkinoinnin sisältöä kohderyhmäkohtaisesti…

Markkinoinnin ammattilaisen työtaakka on suuri ja tehtäväkenttä laaja. Ilman kunnollisia työkaluja ja riittäviä resursseja markkinoinnin tavoitteet jäävät helposti saavuttamatta.

Asiakkaat vaativat palvelua, mutta ylityöllistetyltä markkinoinnin asiantuntijalta ei liikene aikaa vastailla asiakkaiden kysymyksiin. Vastaamattomuus yhteisösivustoilla on puolestaan kielteinen signaali asiakasta kohtaan. Tekniset ongelmat ovat joskus ylitsepääsemättömiä, oma aika ei yksinkertaisesti riitä selvittämään kaikkia "nörttien hajatelmia", kun töitäkin pitäisi tehdä...

Mediatalo Toimelias Oy tarjoaa sinulle, Venäjän sähköisen markkinoinnin ammattilainen, tehokkaat työkalut yrityksesi markkinoinnin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valittavanasi on kaksi tuotetta: 2Finland Kauppias ja 2Finland Räätäli. Näiden työkalujen avulla voit saavuttaa yrityksesi Venäjän markkinoinnin tavoitteet.

Helpotamme työtäsi ja tuomme sinulle tuloksia. Suunnittelemme kanssasi markkinoinnissa käytettävät kanavat ja kampanjat, lisäämme yrityksesi näkyvyyttä venäläisissä sähköisissä kanavissa ja ohjaamme asiakkaita yrityksesi sivustoille.

Näin sinulle jää aikaa keskittyä oman tehtäväsi ytimeen: yrityksesi markkinoinnin sisällön kehittämiseen, koordinointiin sekä asiakkaiden palvelemiseen.

Hanki nyt siis sulka hattuusi. Nosta omaa arvoasi pomosi silmissä. Ole yrityksesi Venäjä-markkinoinnin sankari.

Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yrityksesi Venäjän markkinointi yhdessä. Me emme vie työpaikkaasi vaan lisäämme yrityksesi sähköisen markkinoinnin konversiota eli työsi tuloksellisuutta ja hoidamme sinulle lisää palveltavia asiakkaita.

Tehdään sinusta yhdessä sankari!